Pääkuva

Pääkuva

16. 5 mobiilisovellusta vegaanille


Kaikki muu on turhaa, paitsi saunominen. - Vanha suomalainen sananlasku

5 ehdotonta mobiilisovellusta vegaanille ja muita sekalaisia älynväläyksiä.

HappyCow

HappyCow-sovelluksella löydät lähellä olevat vegaaniset ravintolat helposti. Ei opiskelijoille: maksaa huikeat 3-4 euroa.

Vihreät sydämet ovat täysin vegaanisia ravintoloita, siniset lehdet kasvisyöjille (senkin kerettiläiset) ja mustan-punaiset symbolit vegaaniystävällisiä.

Muuten, jos joku ystävistäsi joskus mainitsee ettei kasvissyönnille ole valinnavaraa niin voit näyttää ylläolevan kuvan. Ja harkita tarkkaan ystäväpiirisi uudelleenorganisointia.

Välimatkatkin ovat suhteellisia, sillä tieteellisesti katsoen olet jo ihanteellisessa paikassa mitä kasvisruokapaikkoihin tulee, minkä seuraava tutkimustulos helposti havainnollistaa:

Kuten kuvasta käy ilmi, on maapallo aurinkokuntamme paras vaihtoehto mussuttaa kasvisruokaa. Voi tätä ilon ja onnen päivää!

Tripadvisor

Tripadvisor-mobiilisovelluksessa voit asettaa ravintoloille filtterin, joka näyttää ainoastaan kasvisruokapaikat. Mikäli olet eksynyt ulkomaille (tyypillisesti Viroon), tukee ohjelma myös yhteydetöntä tilaa, jossa voit selata ravintoloita vaikka nettiyhteytesi ei toimisikaan. Vastaavaa ominaisuutta en HappyCow:sta löytänyt.

Web-selain

Jotta pystyt seuraamaan blogiani (vegaanimaailman Helsingin sanomat) ja Twitter-tiliäni päivitysten varalta. Mitään muita sivuja et luonnollisestikaan tarvitse.

Tinder

Tämä nyt ei oikeastaan liity mitenkään aiheeseen eikä mihinkään, kunhan mainostan edellistä blogikirjoitustani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti