Pääkuva

Pääkuva

18. Vegaaninen pizza rucolalla, chilillä ja ananaksella

Lievästä ruoka- ja nestevajauksesta kärsivänä ajattelin säästää ja tehdä pizzan itse. En säästänyt, mutta tein itse. Alla ohjeet.

Kaikissa resepteissäni on aina samanlaiset kuvat keittiöstäni, joten vaihtelu virkistää ja siirryin tekemään ruokaa toiseen keittiööni. Toisessa keittiössäni on mm. kunnon pizzauuni.

Työkalut ja välineet

  • 1 purkki chili-tomaattimurskaa
  • 1 kpl pihvitomaatteja (ei oikeasti sisällä pihviä)
  • 5 siivua vegaanijuustoa
  • 1 pizzapohja
  • 2 tl balsamicoa
  • 3 tl oreganoa
  • 2 purkkia ananasta
  • 1 dl punaisia viipaloituja jalapenoja
  • 1 kourallinen rucolaa

Valmistusprosessi

  1. Törää pizzapohjan päälle tomaattimurska, lisää ananakset, viipaloidut tomaatit, jalapenot ja juusto. Yritä saada tarvikkeista nesteet pois ennen kuin lisäät ne pizzan päälle.
  2. Kärvennä uunissa 250C noin 9 minuuttia.
  3. Lisää rucola, oregano ja balsamico
  4. Syö
Seuraavassa vielä prosessivaiheet kuvina, josta käy ilmi pizzan eri vaiheet taikinasta aikuiseksi.

Tässä vaiheessa pizza on valeltu tomaattimurskalla. Laita reunoille kunnolla murskaa. Mikäli satut olemaan yksinäistä sorttia, voit lounastaa pizzan mielikuvitusystävien seurassa, kuten kuvassa. Näin saat syödä pizzan kokonaan itse!

Pizzaan lisätty tomaatti, ananas, jalapeno ja juusto. Juuston voisi raastaa, jos ei olisi tosimies. Hannibal vähän mytrynä, kun pizza ei sisällä lihaa.

Pizza uunista. Nyt lisää rucola, balsamico ja oregano. Mr. Bean ei pitänyt, kun ruoka oli tällä kertaa kypsennetty.

Voit heittää myös nyt pizzan mm. katolle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti