Pääkuva

Pääkuva

14. Tosimiehen opas Tinderiin ja nettitreffailuunNettitreffailun peruskurssi sopii niin tosimiehille, tosinaisille ja muille.

1. Asenne

Tärkeintä on muistaa, että elämäsi on täydellistä etkä kaipaa siihen mitään muutosta ja aikasi vietät jetset-hengessä toteuttaen unelmaasi. Parhaiten tuot sen ilmi rekisteröitymällä nettitreffipalveluun, ylläpitämällä tarkkaan valittua kuvagalleriaa ja eläen unelmaasi käyttämällä huomattavan osan ajastasi tökkimällä pientä näyttöä selaten kuvia henkilöistä sekä näpyttelemällä kirjain kerrallaan viestejä muille seikkailijoille. Me makean elämän ylimystö - crème de la crème. 

Dokumentoi jokainen hetkesi valokuvin lomasta hautajaisiin. Sillä ainostaan jaettu unelma on todellinen unelma.

Kyse on myös nettitreffailun ensimmäisestä aksioomasta, joka horisuttaa jo kolmannen poissuljetun lakiakin: en tarvitse mitään, hädin tuskin olen edes täällä. En ole täällä. (Tätä nettitreffailun aksioomaa on sittemmin tutkittu mm. eri uskonnoissa ja Levinasin toimesta. Aksiooma kulkee myös nimellä meontologia - oppi ei-olevasta.)

Eikö käy jakeluun? Paras sopeutua.

2. Kuvien valinta

Kasvokuva

Selkeä kasvokuva antaa sinusta tyrkyttelijän kuvan. On parempi olla selvitettävä kysymysmerkki, oikea romantiikan mysteerinomainen käärö, joka hiljalleen avautuu sen havittelijalle.

Mikäli nyt väkisin haluat, seuraavat "kasvokuvat" ovat sallittuja:

"Hieman" ylivalottunut kasvokuva. Sallitaan.

Ns. "yökuva".

Kaverikuvamatriisi ja totuustaululeikki

Kaverikuvamatriisi koostuu läjästä kaverikuvia, joissa esiinnyt, mutta pienenä yllärinä jätetään epäselväksi kuka kuvan henkilöistä olet! Tähän tarvitset vähintään kolme kaverikuvaa, ja jokaisessa kuvassa tulee olla yli kolme eri henkilöä per kuva (poislukien itsesi).

Profiiliasi katsovat digitaaliajan auervaarat ja vampit voivat sitten helpotsi totuustaulun avulla selvittää kuka oikein olet. 

Kolmesta kuvasta havaittiin, että profiilissa esiintyvä henkilö on joko E tai G.

On tärkeätä, että jätät kuitenkin hieman arvuuttelun varaan. Kuvassa yllä on kaksi vaihtoehtoa potentiaalisesta henkilöstä, mutta jos haluat Da Vinci koodi-tyylisen arvuutuksen, voit laittaa yhdeksi kaverikuvan, jossa et esiinny ollenkaan.

Ruumiinosat

Tulet törmäämään lukuisiin mainintoihin kainalopaikan hausta, joten mikä olisi parempi tapa kuin tuoda ilmi tämä paljon kohuttu ruumiinosa. Ota mallia:

Voit myös vielä iskostaa viestin lisäämällä profiilitekstiisi että juuri kyseinen kainalo on vapaa.


Genitaalialueen kuvat

Vaikka sisäinen irstailijasi kuinka hamuaisi tuoda julki salaisen kuvagalleriasi annin, niin genitaalikuvat eivät kannata. Yritä keskittyä ja mieti asia näin: jos haluat tuntemattoman henkilön lähtevän kanssasi juoksemaan, lähettäisitkö hänelle kuvat jaloistasi? Mikäli vastasit kyllä, niin uskon että nettitreffailun sijaan kannattaa panostaa vähäiset energiasi mielikuvituspartnerin luontiin.

Matkakuvat

Erittäin hyvä paikka hakea matkakuvia on Flickr-palvelun creative commons-haku. Haku löytää ympäri maailman hienot matkakuvat, joista vain etsit sinua muistuttavan henkilön.

Joku voi syyttää tätä huijaamiseksi, mutta on hyvä huomioida, että saatat olla tulevaisuudessa menossa kyseiseen paikkaan ottamaan kuvia. Huijaus on vähän karkea termi, ehkä enemmänkin pitäisi puhua ennustavasta kuvaamisesta (samaa loistavaa ennakoinnin ideaa on myös sovellettu aikaisemmin mm. yritysmaailmassa. Ks. Enron-skandaali.)

3. Valitse tarkkaan profiilitekstisi

Sitaatti, aforismi

Kuten kaikki tiedämme, paras paikka lukea elämänviisauksia ja lainattuja aforismeja ovat deittiprofiilit. Mikään muuhan ei kuvasta uniikkia persoonaasi kuin jonkun muun tokaisema muutaman virkkeen tokaisu.

Valitessasi elämänviisauttasi vältä yleisimmät sudenkuopat. Tosimiehet eivät valita eivätkä sorru nyyhkytykseen, ja yleensäkin välttelevät seuraavia aihealueita:
 • Valittaminen. Esimerkiksi "Turhuuksien turhuus, sanoi saarnaaja, turhuuksien turhuus; kaikki on turhuutta!" - Raamattu. Selitys: älä nyt helvetissä pistä raamatusta lainauksia ja karta muutenkin uskonnollisia julkaisuja.
 • Oudot mielikuvat. "Elämä on kuin puutarhani, kaikenlaista mönkijää ja pieneliötä." Tai älä siteeraa ketään, joihin voi tulla outoja mielikuvia. Esimerkiksi koko Nietzschen tuotanto (vrt. hänen suhtautuminen naisiin).
 • Pessimistisyys. "Avioituminen merkitsee oikeuksien puolittamista ja velvollisuuksien kaksinkertaistamista" -Schopenhauer (parempi välttä synkistelijän koko tuotantoa..).
 • Epäilyttävä lähde. "Uskon vain yhteen asiaan: ihmisen tahdonvoimaan." - Josep Stalin.
 • Käsittämättömyydet. "Kasvoissa ilmentyy toiseus, mikä on eettisyyden syntymä." Vältä ylipäätään kaikkia nykyfilosofeja.

Älä kuitenkaan ole hätähousu ja mene laittaaman yleisesti hyväksyttyjä itsestäänselvyyksiä hetkessä elämisestä (ai, luulin että elät toissapäivässä) tai omana itsenä olosta (ai, luulin että olitkin joku muu).

Tosimies ei hukuttaudu massaan, vaan tekee omat aforisminsa. Tiedän, että kaikilla ei pysy kynä yhtä hyvin kädessä kuin allekirjoittaneella, eikä kaikki aivosynapsitkaan välähtele kirkkaimpina, niin tein ohjeen miten luot omat älyllisesti uskottavat aforismisi.

 1. Mieti viimeisin lause mitä sanoit.
 2. Menee Google Translate-palveluun ja käännä lause latinaksi.
 3. Ei kukaan oikeasti käännä mietelausettasi, mutta tämä antaa sinusta sivistyneen kuvan. Ja voit velloa mukavassa ajatuksessa, että ainakin sinun siteerauksesi on oma (pitkän pohdinnan jälkeen ei välttämättä sittenkään hyvä idea..)
 4. Esimerkkinä Ad infernum stomachum videtur esse misce, realiter.

Kuvaus itsestäsi

Tämä on helpoin osuus! Seuraa ohjetta:
 1. Etsi itsellesi Bilteman kuvasto - sellainen löytyy myös netistä.
 2. Löydä itseäsi kuvaava tuote ja tuoteseloste. Tuoteseloste tulee olemaan kuvaustekstisi.
 3. Joudut ehkä muutaman sanan muuttamaan kontekstiin sopivaksi. 
Esimerkit, joista voit muokata haluamasi:
Vakaarakenteinen trampoliini, jossa kestävät jouset ja 2 galvanoitua teräsjalkaa. Turvallinen malli, jossa suojaverkko ja pehmustettu reunasuojus.
tai
Perinteinen  Ø 143 cm putki yhdelle. Erityisen vahvaa PVC-muovia, jossa nailonkäsitelty pinta (420 denieriä). Neljä käteen sopivaa kahvaa, jossa neopreenisuojukset rystysille ja pikaliitäntä vetonarua varten. Toimitukseen kuuluu 18 m vetonaru ja pumppu. 
tai
Sähkökäyttöinen mönkijä, pienimmille eli 20–35-vuotiaille. Kuljettajan enimmäispaino: 175 kg. Voidaan ajaa eteen- ja taaksepäin. Kaasupoljin. Runko kestävää joustavaa polypropeenia.
tai
Helppo kantaa mukana. Mahtuu pieneen tilaan varastossa.

5. Seuran etsiminen

Tärkeintä muiden profiileja selatessa on muistaa, että et ole etsimässä ketään ja ikäänkuin vahingossa nyt käytät aikaasi muiden profiilien katsomiseen. Jos joku kysyy miten päädyit heidän profiiliin niin voit vastata eksyneesi, puhelimesi seonneen tai painaneesi väärää kohtaa.

Älä missään nimessä tee aloitetta - tämä vain antaisi kuvan että olet kiinnostunut toisesta osapuolesta.  Tämä on käänteispsykologiaa parhaimmillaan. Vaikka olisitkin vain liikkellä avoimin tutustumismielin, niin on kuitenkin aina olemassa mahdollisuus että asia etenee johonkin suuntaan ja ethän halua pilata sitä amatöörivirhein?


Seuran etsimistä kuvaa seuraava prosessimalli:

 1. Selaa salaa muiden profiileja.
 2. Kun mielenkiintoinen profiili osuu kohdalle: jää odottamaan.
 3. Tämä vaihe voi kestää useista tunneista viikkoihin. Yleisesti hyvänä sääntönä on pidetty 8 viikkoa. Kaikki siitä ylimenevä tekee sinusta naurunalaisen. Kuka pöllö nyt istuu 9 viikkoa odottamassa yhteydenottoa? Niinpä!
Selatessasi profiileja käytä seuraavaa listaa päättelemään onko toinen sinulle sopiva. Huomioitavat hälytysmerkit:

 • Hymyily, nauru: tosimies/tosinainen ei naura eikä hymyile. Yksi poikkeus on, lue alla. 
 • Marilyn Monroe: mikäli profiilitekstissä on hänen sitaatteja, ole äärimmäisen varovainen. Etenkin "But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." (lue: kyseessä saattaa olla hankala tapaus)
 • 70-luku, Bob Marley, Hunter S. Thompson, Tarkovsky, Bukowski, mikä tahansa vähemmän tunnettu alakulttuuri, Noam Chomsky, viittaus humanistisiin tieteisiin: työllisyystilanne selvitettävä. Opiskelijat lasketaan työttömiksi.
 • Alkoholijuomat (muu kuin viski): mikäli tekstissä tai kuvissa on tunnistettavissa jokin muu alkoholijuoma kuin viski, voi hänen makuaistissaan olla jotain vikaa. Selvitä ensitilassa kuinka pitkään hän on kärsinyt näistä oireista.
 • Mustavalkokuvat: luultavasti yrittää peittää jotain värimuokkauksella. Selvitettävä puutostilan mahdollisuus.
 • Ns. normaalikuvat: jos olisit epänormaali, yrittäisit varmaan näyttää normaalilta? Ole varovainen.

4. Viestittely

 • Älä tee aloitetta.
 • Älä vastaa.
 • Jos nyt silti vastaat, tee se useiden tuntien päästä.
 • Älä kysy mitään takaisin.
 • Älä kehu.
 • Puhu vain omista asioistasi.
 • Ainoa sallittu hymiö on :) , sillä tosimies ei hymyile kun unissaan ja silloinkin hymy on vieno; hampaat eivät saa näkyä. Mikäli et keskustele unissasi: älä hymyile.
Seuraavassa osassa voidaan käsitellä deittailun jatkotoimenpiteitä eli treffejä, mikäli nyt näillä ohjeilla uskomattomasti sellaiselle pääset - tai siis suostut lähtemään. Mutta näistä ehkä joskus tulevaisuudessa.

Onnea matkaan, Afrodite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti