Pääkuva

Pääkuva

8. Ravintola-arvostelu: Jamaican Mamas, Kathmandu Palace ja Subway

Kolmen ravintolan arvostelu ja selviytymisohjeet ravintolassa käymiseen.

Alkuperäinen juliste sotamuseossa, tässä sovellettuna ravintoloihin. Sopii myös yleispätevsti muihinkin tilausuksiin; treffeille, kaupassa käyntiin yms.

Valmistautuminen

Ravintolassa käydessäsi saatat joutua puhumaan muutakin kuin suomea. Seuraavassa käypä opas lingvistiikan maailmaan. Huom! sanakirjaa on helpoitettu niin, että lausut englanninkieliset termin kuin suomea puhuisit. Helppoa!

Tosimies - englanti sanakirja ravintoloihin

  • Haluan syödä: Ai vant iit juu. (odota että hän vastaa ja sitten sano) Ai äm not a barbarian, ai äm a vegan.
  • Kiitä ruoasta: Nou ai äm moor fät. Thänk juu.

Varaudu huijaukseen


Ravintolan pääasiallinen funktio on saada sinut täytettyä ruoalla. Kuten tulet varmasti huomaamaan, jossakin vaiheessa aterian hinnan nousu ei enää korreloi aterian koon kanssa, vaan toisin kuin täysjärkinen luulisi, aterian koot alkavat pienentyä juurikin kalliissa ravintoloissa.

Tähän on kuitenkin helppo ratkaisu: omat eväät. Mikään ei piristä ravintolan henkilökuntaa kuin tuomalla muutaman kiekon pari päivää vanhaa ruisleipää mukanasi syötäväksi, koska nythän heidän ei tarvitse nähdä niin paljoa vaivaa kestitäkseen sinua. Myös etenkin kiinalaisissa ravintoloissa voit havahtua leivän puutteeseen, joten reissumies kainalossa pitää nälkäkuoleman loitolla.

Muistilista


  1. Peseydy ennen menemistä muiden seuraan. Vaikka tiedämmekin kuinka tärkeätä on luoda luonnon oma ekosysteemi pesemättömyydellä, et halua liiaksi ihailevia katseita häiritsemään syömistäsi.
  2. Muista olla kohtelias, jos menet neuvomaan kokille miten ruoka pitää tehdä. Kokemuksesta voin todeta osan olevan äkkipikaista sorttia.
  3. Mikäli pöytäseurueesi häiritsee syömistäsi keskustelemalla, voit muotoilla pöydälläsi olevasta liinasta taikka paperista, jota servetiksi kutsutaan, tupot korviisi. Sitä varten ne siihen pöytään on jätetty. Harkitse seuraavaa kertaa varten yksinsyömistä tai seurueen vaihtoa.

Jamaican Mamas


Jamaican Mamas sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kulku ravintolaan tapahtui ovesta ja sisälle näkyi ikkunasta. Sää oli kolea.

Ravintolassa oli kaiuttimet kokoa tosimies junior.

Ruoka oli erinomiasta: lähti nälkä.

Kathmandu PalaceKathmandu Palace sijatsee pääkaupunkiseudulla. Kulku ravintolaan tapahtui ovesta. 


Kuva säästä, joka oli edelleen kolea.

Ruoka oli erinomaista: lähti nälkä.

SubwaySubway sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kulku ravintolaan kävi oikealla näkyvästä ovesta.

Ravintolasta sai myös ruokaa mukaan.

Ruoka oli erinomaista: lähti nälkä. Sää parani: satoi rakeita.

Yhteenveto


Seuraavalla kerralla erittäin hyödylliset arvostelut voisi tehdä eri päivinä, sillä viimeisen ravintolan kohdalla maha alkoi olemaan jo melkoisen täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti